Böja stommen
I vår jakt på en lokal köttleverantör behövde vi inte leta länge förrän självaste Marcus “Kött-Mackan” Lindström från Böja Stommen Lantbruk hörde av sig. Efter några prov-smashningar var vi frälsta och är än idag. Vi har flera gånger besökt gården och det känns fantastiskt bra i själen att veta att det kött vi serveras kommer från djur som haft det redigt bra. Och te råga på allt, för våra gäster som ente har möjlighet att besöka gården skickar Marcus alltid med ett ko-CV som finns tillgängligt att läsa i trucken
Stekosterian
“Hokus Pokus Filiostus - en stekost handgjord av Filip och Sara” och en stekost som passar förbövelens bra te våra burgare. Vi fick nys om Filip och Sara och deras Stekosteria och var sålda från första stund. En tripp te andra sidan berget, om en bor i Skövde, och sen var det klart! Deras miljö- och hållbarhetsarbete genomsyrar alla delar i process kring produktion och vi tycker en riktigt kan känna på osten att kossera har det gött där på gården tvärs över vägen.
Ljusgårda
Den smarriga krispsalladen vi har på många av våra burgare kommer ifrå' Tibro, närmare bestämt Ljusgårda. Ljusgårda odlar, skördar och förpackar sin sallad i Tibro och genom deras cirkulära odlingssystem inomhus kan de odla krispiga grönsaker året runt, helt utan bekämpningmedel. Vi är otroligt stôlta över att vara ett av få företag som får möjligheten att samverka med just Ljusgårda!
Mössebergsbagaren
Vårt burgarbröd kommer ifrå' Falköping och inte minst ifrå' Mössebergsbagaren. Vi har träffats och tesammans tagit fram ett hamburgerbröd som vi kommer att ha med i trucken. Att få det sådär smakrikt, fluffigt och smaskens har tagit sin tid men de är såna proffs där borta i Falsketa och nu har vi vårt drömbröd.